Mesari SŠ Prelog posjetili mesnu industriju Danica
Autor: MARIJA OTO, 24. 4. 2014.
U sklopu terenske nastave, 23. travnja 2014. učenici 2. PM razreda. smjer mesar, zajedno sa svojom profesoricom Snježanom Janković krenuli su u Koprivnicu s namjerom da posjete mesnu industriju Danica.
Mesna industrija Danica dio je velike Podravkine obitelji, a obuhvaća niz tvornica: klaonicu, rasijecanje mesa, proizvodnju mesnih konzervi, proizvodnju smrznutih oblikovanih proizvoda, proizvodnju trajnih kobasičarskih i suhomesnatih proizvoda, proizvodnju peradarskih proizvoda te proizvodnju obarenih i polutrajnih kobasičarskih i suhomesnatih proizvoda.
Naši su budući mesari posjetili svaki pogon, imali su priliku razgovarati s rukovodećim ljudima i mesarima koji su im na licu mjesta pokazali kako radi velika tvornica, na koje se sve načine može prerađivati meso te kako nastaju njihovi finalni proizvodi: mesne konzerve, suhomesnati i kobasičarski asortiman, smrznuto oblikovano meso te svježe meso.
| « Studeni 2025 » | ||||||
| Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
| 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
| 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
| 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
| 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
| 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Ukupno: 15507656








.png)
.png)








