preskoči na sadržaj

Srednja škola Prelog

 > Naslovnica
Vijesti

CONPASTA 2025.

Autor: Željka Ivančok Varga, 18. 11. 2025.

Tjestenina - srce gastronomije

Međunarodni kongres Conpasta 2025. bio je održan u Gospodarskoj školi Varaždin te nastavljen edukacijom u Hotelu Turist, a naši su učenici sa svojom mentoricom pokazali zavidno znanje, spretnost i ljubav prema kulinarstvu.

Ovogodišnje 16. izdanje bilo je u znaku radionica s degustacijama te natjecanja u pripremi špageta bolognese za učenike srednjih škola, a sudjelovali su i kuhari iz Japana, Australije, Austrije, Slovenije i Hrvatske pripremajući nacionalna jela od tjestenine. 

U natjecateljskom dijelu sudjelovalo je 14 učenika iz ugostiteljskih škola među kojima su bili i naši predstavnici: Matej Glavina i Andreas Mustač, učenici 3. KU razreda s mentoricom Anicom Naranđa. Učenici su uspješno predstavili svoje kulinarske vještine i znanje stečeno tijekom praktične nastave. Još jednom su pokazali da se znanje, vještina i strast prema kuhanju uvijek prepoznaju. " Ponosna sam što učenici njeguju timski rad i zajedništvo, a na natjecanje smo donijeli svoje zdrave namirnice jer njegujemo izreku Zdravo je pravo ", napomenula je njihova mentorica. 

 




VIRTUALNA ŠETNJA

UPISI u 1. razred za 2025./2026. školsku godinu

UPISI FILM - (za osmaše)

UPUTE ZA ZAVRŠNI RAD

Kalendar
« Studeni 2025 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

FILM

Korisni linkovi
Brojač posjeta
Ispis statistike od 25. 10. 2012.

Ukupno: 15507633
CMS za škole logo
Srednja škola Prelog / Čakovečka 1, HR-40323 Prelog / www.ss-prelog.skole.hr / ured@ss-prelog.skole.hr
preskoči na navigaciju