Vijesti
NEKA VAM JE USLAST!
Autor: Željka Ivančok Varga, 25. 10. 2022.
Koje su tajne dobrog čvarka?
Ovih su dana naši učenici mesari Kevin i Matija pokazali kako se proizvode domaća svinjska mast i čvarci, a u izradi su ih pratile njihove profesorice J.Poljak i G. Žvorc.
Tako će dobivenu svinjsku mast kuhari i pekari naše škole iskoristiti na svojim radionicama, a čvarci su nestali u trenu jer su i dalje nezaobilazna delicija. Iako se smatraju sporednim proizvodom, iz godine u godinu sve su skuplji poput prave delikatesne hrane.





VIRTUALNA ŠETNJA
UPISI u 1. razred za 2025./2026. školsku godinu
UPISI FILM - (za osmaše)
UPUTE ZA ZAVRŠNI RAD
Kalendar
| « Studeni 2025 » | ||||||
| Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
| 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
| 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
| 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
| 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
| 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
FILM
Korisni linkovi
Brojač posjeta
Ispis statistike od 25. 10. 2012.
Ukupno: 15507656
Ukupno: 15507656








.png)
.png)








